четвъртък, 18 октомври 2012 г.

Есенни мъфини с фондан

  Обожавам есента! :-) Заради цветовете, падащите листа и плодовете, заради емоцията и настроението.
   Тази есен обаче, ми е някак си, по-цветна, по-красива и по-щастлива. 
   Може би заради новите ми увлечения по фотографията и по моделирането с оцветен фондан, започнах да виждам нещата по-ярки, по-цветни, по-детайлни, по-осезаеми. 
   А може би и заради детето ми, което е на две годинки и половина и се върти по цял ден около мен, понеже още не съм тръгнала на работа. Това - дребното, ми носи много положителни емоции. :-) 
  Факт е обаче, че есента ме радва и ме вдъхновява! Нищо, че мразя дъжда и съм върл противник на студа и влагата. Не обичам лошото време. Но все пак ми е есенно, цветно. :-) 
   Затова не спирам да творя, да снимам и да мечтая. И да се радвам на всички онези малки детайли от есенното ми ежедневие.  
   А докато есента напредва с тихи, но цветтисти стъпки, намирам малко време за чаша топло капучино, любимите ми бонбони, шоколадови мъфини, есенни пейзажи, топли кестени, домашни бисквитки и много положителни емоции, които в комплект с усмивката на дъщеря ми и жълтите листа, са наистина взривоопасно добра комбинация. ;-)


4 коментара:

  1. Страхотно изглеждат, все едно не са истински :). Харесва ми как снимаш.

    ОтговорИзтриване
  2. Мерси Ири! Всъщност втората снимка има много шум, защото апарата ми е слаб и дава шум на исо 800, а аз снимах преди залез слънце на полутъмно. Но не умея да изчиствам шум и не мога да го коригирам, затова сложих снимката с все шума й. От изострянето той се е подчертал. Не знам дали се забелязва от всички това. :) Радвам се, че ти харесаха!

    ОтговорИзтриване
  3. И мъфините, и малката кукла са страхотни. От снимки не разбирам, така че не мога да забележа и дефектите по тях;) Всичко е красиво!!!
    И есента е мнооого красива!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря Мъхче!
      Още не мога да свикна със слагането на снимките на детето в блога. Досега почти не съм слагала нейни снимки /само една беше качена/, а имам над 10 000 /десет хиляди!/ снимки с нея....можеш да си ме представиш ;)

      Изтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...