неделя, 24 юни 2012 г.

Мъфини с цветя от фондан и още нещо

    Обичам да правя мъфини с цветя. Да ги ям - също. Но тези конкретно, напарвих по поръчка. Обожавам да декорирам дребосъчета с фондан - стават винаги нежни. А в случая заложих на весели цветни комбинации. Използвах ярки цветове и нежни форми. Надявам се, да ги харесате. 
    Самите мъфини, бяха традиционните "шоколадови мъфини на Ели". :-) Колкото и смешно да звучи, най-обичам шоколадови сладкиши и няма ли шоколад или какао в рецептата, губя интерес към нея.
    Публикувам мъфините за да ги разгледате. На първите две снимки са мъфините с розите, а на следващите две, са мъфините с червените цветчета.
    За да ги видите в пълен размер, кликнете върху снимките с мишката.


     Постарах се да напарвя и един щоколадов мъфин, включващ фигурки на: чайник, чаша с кафе и табличка с малък мъфин, разбира се от фондан. Станаха миниатюрни, но красиви. Ето ги и тях:

 
    А ако се чудите имам ли стара дървена маса за фотосесии, отговорът е: "Не, нямам!". 
    Ползвам инкогнито старата и много похабена дървена маса на съседите, която стои в задния двор на кооперацията ни и по принцип я брулят снегове и дъждове. Но ако някой ми предложи да ми заеме стара, автентична, небоядисвана, дървена маса с удоволствие ще я приема. Отдавна си търся стара небоядисана дървена маса или ракла с равен дървен капак, подходяща за снимки. :-)

6 коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...