неделя, 14 септември 2014 г.

Разкази в снимки - част II

   Тази година за мен някак си, неусетно дойде есента. Може би, защото лятото не беше сухо и горещо, не усетих смяната на сезоните.
   Днешният "Разказ в снимки" ще е доста кратък. Няма да ви досаждам с многословие и купища снимки. Напоследък почти не снимам.

  Докато се разхождах в гората, успях да заснема няколко гъби, между които имаше и представители на отровните видове. Щастлива съм, че имах фотоапарат "под ръка", защото подобни кадри не бях правила досега:

   
   И тъй като съм в черно-бял период (както стана ясно още в предишната ми публикация), продължавам с черно-бялата фотография. Макар и любителски, тези снимки са ми скъпи, защото отразяват конкретни емоции, преживявания и събития. 
   И макар, всички да свързваме есента и лятото с ярките багри, различната гледна точка за "черно-бяла есен в гората" изглежда така:

   По случай 15 септември, пожелавам на всички ученици целеустременост и любознателност през новата учебна година!1 коментар:

  1. Моля те,Ели да поместиш цветна снимка на малката принцеса.Като дете имах рокля със същия десен.Наистина ме върна в първи клас,при това много приятно! Благодаря ти!

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...