tag:blogger.com,1999:blog-3642942379234483151.post6378397938392232066..comments2023-10-07T05:36:38.008+03:00Comments on Моите хобита - блогът на Елена Кандева: Сватбени сладки за сватбата на братовчедка ми и сладки-калинки за едно момиченцеElena /Моите хобита - блогът на Елена Кандева/http://www.blogger.com/profile/17525063279285434982noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-3642942379234483151.post-14305696161225889912015-08-26T13:45:55.621+03:002015-08-26T13:45:55.621+03:00Направих малко правописни грешки от бързане, за ко...Направих малко правописни грешки от бързане, за което се извинявам.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3642942379234483151.post-18524712777215739082015-08-26T13:37:08.188+03:002015-08-26T13:37:08.188+03:00Здравейте, искам да направя сладки на внучката с к...Здравейте, искам да направя сладки на внучката с краче за прощъпулник. Ще изпалзвам вашата рецепта, но искам да попитам-във вашите сладки няма никакъв набухвател нали така. Купих си готов хондан от Хитрини-розов-няма епътване само трябва да го разточа тънко и да режа с формичката нали и залепвам веднага с водичка.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3642942379234483151.post-89268631624420829292014-04-27T20:38:40.292+03:002014-04-27T20:38:40.292+03:00Здравейте, спокойно може да ги изпечете и 6-7 дни ...Здравейте, спокойно може да ги изпечете и 6-7 дни преди датата на консумация. Така ще имате време да ги украсите с фондан. Съхранявайте ги на сухо в кутии или друг затворен съд с капак /тенджера също върши работа/. Ако са украсени с фондан, пак ги съхранявайте в кутии на сухо. Не ги слагайте в хладилник, защото фондана ще овлажнее от конденза. Лично аз обече, бих ги приготвила два дена преди кансумацията - толкова време ми стига за да ги украся навреме. :) Въпрос на личен избор е.Elena /Моите хобита - блогът на Елена Кандева/https://www.blogger.com/profile/17525063279285434982noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3642942379234483151.post-90286989501801170702014-04-24T18:09:07.836+03:002014-04-24T18:09:07.836+03:00Здравейте,много са красиви неща сте сътворили.Харе...Здравейте,много са красиви неща сте сътворили.Хареса ми рецептата за бисквитите и ще ги правя.Имам един въпрос колко дни предварително могат да се изпекат?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3642942379234483151.post-15014000673587937682014-03-20T11:01:19.729+02:002014-03-20T11:01:19.729+02:00Здравейте! За съжаление няма да мога да изпълня по...Здравейте! За съжаление няма да мога да изпълня поръчка. Това е само мое хоби и в настоящия момент съм го преустановила поради липса на свободно време. Благодаря Ви!Elena /Моите хобита - блогът на Елена Кандева/https://www.blogger.com/profile/17525063279285434982noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3642942379234483151.post-69608164875474923732014-03-20T09:52:03.172+02:002014-03-20T09:52:03.172+02:00Страхотни сладки!!! Може ли да се поръчат и за наш...Страхотни сладки!!! Може ли да се поръчат и за нашата сватба? :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3642942379234483151.post-54729046020714734112013-11-20T12:02:37.593+02:002013-11-20T12:02:37.593+02:00Благодаря ти Милена! Много си мила! :) Успех и на ...Благодаря ти Милена! Много си мила! :) Успех и на теб!Elena /Моите хобита - блогът на Елена Кандева/https://www.blogger.com/profile/17525063279285434982noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3642942379234483151.post-84067872449501707972013-11-13T21:18:02.363+02:002013-11-13T21:18:02.363+02:00Поздравявам те Елена, за таланта който показваш! У...Поздравявам те Елена, за таланта който показваш! Успях да приготвя някои от нещата, които си ни удостоила да научим от блога ти и поради тази причина реших да споделя с всички позитивните резултати. Едно БЛАГОДАРЯ за теб и СМЕЛО напред в готварските опити на начинаещите като мен! :)Миленаnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3642942379234483151.post-35191056577587012542013-07-09T10:45:45.348+03:002013-07-09T10:45:45.348+03:00Здравейте, сега се връщам от лятна почивка и вижда...Здравейте, сега се връщам от лятна почивка и виждам, че сте ми писали. Фондан може да купите от сладкаррски магазин, например от ;магазин Сладката къща или от магазин Aromashouse. И двата магазина имат както физически, така и онлайн магазини. Дано не съм закъсняла с отговора! Успех!Elena /Моите хобита - блогът на Елена Кандева/https://www.blogger.com/profile/17525063279285434982noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3642942379234483151.post-81711561026256606562013-06-23T11:09:44.639+03:002013-06-23T11:09:44.639+03:00Здравейте,
А от къде мога в София да си купя фонда...Здравейте,<br />А от къде мога в София да си купя фондан?<br />БлагодаряAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3642942379234483151.post-42448579459150832902012-11-21T11:43:42.298+02:002012-11-21T11:43:42.298+02:00Фондана залепвам с малко водичка! Не, не изчаквам ...Фондана залепвам с малко водичка! Не, не изчаквам да исъхне фондана, ако исъхне ще се втвърди. Режа и лепя почти веднага. Само за Реверите на сакото на сватбените бисквити, съм изчакала 5-10 минути за да се втвърдят, понеже бяха дребни и се огъваха като живи. Също така розовата роза на последните бисквити /кръглите бисквити/ съм изчакала 3 часа за да исъхне напълно, защото тя е от молд, и при нея положението е друго /тя е обемна не е плоска/.Elena /Моите хобита - блогът на Елена Кандева/https://www.blogger.com/profile/17525063279285434982noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3642942379234483151.post-28876238909473125772012-11-21T11:33:20.126+02:002012-11-21T11:33:20.126+02:00Невероятно красиви са! А как се заплепва фондана з...Невероятно красиви са! А как се заплепва фондана за курабойката? Когато изрязвам формичка от фондан, трябва ли да я изчакам да изсъхне, за да я залепя за сладката?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3642942379234483151.post-64359125602227602772012-09-11T11:04:03.468+03:002012-09-11T11:04:03.468+03:00Благодаря ти за милите думи, Анита! Радвам се, че ...Благодаря ти за милите думи, Анита! Радвам се, че се отби тук. :)Elena /Моите хобита - блогът на Елена Кандева/https://www.blogger.com/profile/17525063279285434982noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3642942379234483151.post-36727462315057299982012-09-11T09:01:50.585+03:002012-09-11T09:01:50.585+03:00Мерси за рецептата Ели! Изглеждат страхотно, а чин...Мерси за рецептата Ели! Изглеждат страхотно, а чинията е прекрасна! АнитаAnonymousnoreply@blogger.com